Skip to content

Padium UK – Hvordan vi skapte det optimale lydmiljøet i en innendørs padelklubb i sentrale London.

16-2 2200x2200 - Padium UK

Gardiner: En løsning på flere utfordringer.

Mens de jobbet med prosjektet, merket designteamet tidlig at de måtte håndtere visse problemer som senere delte en felles løsning. De blanke hvite veggene i teltstrukturen for baldakinen formidlet ikke den eksklusive atmosfæren våre kunder ønsket. Videre hadde de ennå ikke funnet en løsning for akustikken, som er et betydelig problem i alle typer padel-arenaer.

 

Dette er hvor vi kom inn! De foldede akustiske gardinene vi hengte rundt veggene, la til en mørk og luksuriøs touch til hele arenaen, og eliminerte all støyende gjenklang og ekko. Ingen behov for ekstra maling eller dyre takpaneler; disse kostnadseffektive gardinene brakte alt sammen!

 

– Filip Jenvén / CEO, Padelacoustics

97 2200x2200 Baren - Padium UK

En romslig andre etasje salong og en bar!

Med en 220 m2 stor balkong midt i klubben, med utsikt over alle banene, er Padium strategisk utformet for å arrangere arrangementer og konkurranser. Baren ligger på første etasje, ved siden av butikken, og gir kundene en profesjonell og varm velkomst.

 

Vennligst legg merke til butikkens svenske merker, som NOCCO og Björn Borg. Og ja – eierne er fra Sverige.

Når målet er å skape en Padel Club med den ekstra luksuriøse berøringen, er foldede gardiner rundt veggene en no-brainer for våre kunder. Å finne et produkt som løser akustikkproblemer, legger til farge på veggene og gir den ekstra luksuriøse berøringen til hele stedet, er en spillveksler!

– Rosco Muller / Project leader

13-1 2200x2200 - Padium UK

Sju premiumbaner med en takhøyde på omtrent 10 meter.

Innendørs padel året rundt i sentrale London er en drøm som går i oppfyllelse for mange. Totalt syv baner, hvorav en av dem er en hovedbane med ekstra plass på sidene for å spille utenfor banen.

 

Padium skinner i sin helhet og utstråler perfeksjon, fra de koselige og svakt opplyste ‘store speil’ garderobene til den romslige loungen med komfortable sofaer, stiplet lys og mange grønne planter.

11 Utomhus - Padium UK

Utepadel ved skyskraperne!

Å kunne spille padel utendørs ved skyskraperne i hjertet av London er ikke bare fantastisk, det er galskap! Bare en kort spasertur unna den nye Elizabeth Line, med stopp i det pulserende området Canary Wharf, er Padium sentralt plassert midt blant byens ikoniske strukturer.

 

Under byggeprosessen måtte de støpe fundamentplaten 30 meter over bakken for å håndtere grunnforholdene. Under bygningen er det nå en 30 meter dyp kløft. Og for å fordele vekten av taket jevnt på fundamentplaten, måtte bygningen deles inn i tre seksjoner.

Å kombinere mennesker, sport og arrangementer krever en godt planlagt arena der akustikk spiller en betydelig rolle!